امام علی:
افضل الدّواء ترك المنى. غررالحکم ،ص184
بهترين داروى شفا بخش ٰٰٰترك آرزوهاى نابجا است.
@علی1414 · ۷ امتیاز
☆☆☆☆☆ ۰ از ۵ (۰ رأی)
امام علی:
افضل الدّواء ترك المنى. غررالحکم ،ص184
بهترين داروى شفا بخش ٰٰٰترك آرزوهاى نابجا است.
صدای دولت یار می آید...................................................
گوش کن....................................................................
.
.
.
.
.
.
.لبیک یا حسین
امام رضا (ع) خطاب به یکی از یاران:
اى پسر شبیب! اگر بر حسین علیهالسّلام گریه کنى تا اشکهایت بر گونه هایت روان شود، خداوند هر گناهى که کردى از کوچک و بزرگ و کم و زیاد می آمرزد.
… اى پسر شبیب! اگر شاد میشوی که خدا را ملاقات کنی در حالی که گناهى نداری، حسین علیهالسّلام را زیارت کن.
اى پسر شبیب! اگر شاد میشوی که در غرفه هاى ساختهشده در بهشت با پیغمبر و آلش علیهم السّلام ساکن شوى، بر قاتلان حسین علیهالسّلام لعنت بفرست.
اى پسر شبیب! اگر شاد میشوی که ثوابی مانند ثواب کسانی که با حسین علیهالسّلام شهید شدند برای تو باشد، هر وقت به یادش افتادى بگو: «یا لَیتَنِی کُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً»: «ای کاش با آنها بودم تا به فوز عظیمى مى رسیدم».
… اى ابن شبیب! اگر دوست دارى با ما در درجات عالى بهشت همراه باشى، در اندوه ما اندوهگین و در خوشحالى ما، خوشحال باش، و بر تو باد به ولایت ما، زیرا اگر کسى سنگى را دوست داشته باشد، خداوند در روز قیامت او را با آن سنگ محشور خواهد کرد.
یاحسین
من از غلام سیاه تو خوب فهمیدم، که رو سیاهی ما نیز راه حل دارد...
پیامبر خدا حضرت محمد مصطفی صلى الله علیه و آله فرمودند: هر که شب و روز خود را سپرى کند و از سه چیز برخوردار باشد نعمت دنیا بر او تمام شده است:
کسى که بام و شامش را در تندرستى و آسودگى خاطر گذراند و خوراک روز خود را داشته باشد.
و اگر چهارمین نعمت را هم داشته باشد، نعمت دنیا و آخرت را کامل دارد و آن نعمت ایمان است.
یا علی
ذوالفقارت با چنان سرعت به هرکس خورده ست ........ مدتی مبهوت مانده تا بفهمد مرده است
عید غدیر مبارک
امام زمان
زمانی ظهور میکند که باور کنیم نیمه گمشده ی ما خود اوست.